Over ons

In de voorbije tien jaar wist Atelier Willy Buyst zich te ontwikkelen tot een speciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle kunstbenodigdheden waar creatieve particulieren en organisaties (onderwijsinstellingen, hobbyclubs, kunstverenigingen,...) hun gading vinden.

Particulieren

Start u binnenkort met teken- of schilderlessen? Wil u uw handen in de klei zetten en zelf kunst, decoratieve voorwerpen en sieraden ontwerpen? Laat u dan als starter bij uw aankopen met kennis van zaken adviseren en informeren door Atelier Willy Buyst. Ook voor de schoolgaande jeugd en doorwinterde kunstliefhebbers bieden we een ruime keuze aan materialen op maat van hun behoeften en budget.
Bekijk hier ons assortiment...
Klantenkaart: 10% korting op uw 11de aankoop.

Onderwijs & organisaties

Onderwijsinstellingen en organisaties kunnen vrijblijvend een prijsofferte opvragen via e-mail: info@willybuyst.be.
Extra service: We bezorgen uw order met veel plezier en volledig gratis aan uw organisatie en dit binnen een straal van 10 km.

Creatieve genen

Creativiteit zit in de genen, ook in die van Willy Buyst. Wat begon met enkele schetsen op papier en leuke tekeningen op het krijtbord van zijn kinderen ontaardde in een nieuwe hobby: teken- en schilderen. Onder stimulans van vrienden en familie nam hij in 1988 voor het eerst deel aan een tekenopleiding aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Dendermonde. Die nieuwe hobby beviel hem, zo erg zelfs dat hij er tot in 1999 school bleef lopen en er zich naast tekenen ook verdiepte in schilderkunst en grafische technieken. Na het voltooien van zijn cursusjaren in Dendermonde volgde hij nog les aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Hamme en sloot hij zich op vraag van bevriende collega-kunstenaars aan bij lokale Kunstateliers. Lees meer over het oeuvre van Willy Buyst.

Zijn vertrouwde hoekje in de keuken waar hij zich vooral uitleefde met olieverf op doek werd al gauw te klein en deed hem dromen van een ruim atelier. Dromen zijn er om gerealiseerd te worden. Daarom liet Willy in 1999 naast zijn woning een atelier met winkel optrekken waar hij voortaan zijn artistieke perikelen beter zou kunnen botvieren en in de aanpalende shop kunstliefhebbers adviseren over te gebruiken materialen. Atelier Willy Buyst is de speciaalzaak bij uitstek voor wie zijn creatieve concepten vorm en kleur wil geven.

Productkennis is onontbeerlijk. Daarom biedt Atelier Willy Buyst uitsluitend kwaliteitsproducten aan van bedrijven met naam en faam binnen de markt van kunstbenodigdheden. Bekijk ons gamma hier.